Canadian Solar staat bekend om de hoge kwaliteit en solide garanties (25 jaar en herverzekerd bij verzekering maatschappijen). Het Canadese bedrijf staat in de top 3 van de grootste producenten zonnepanelen wereldwijd.

Canadian Solar is een van de eerste zonnepanelen bedrijven en heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst. Canadian Solar was ook de eerste modulefabrikant met een duidelijk garantiebeleid, herverzekerd door hoog aangeschreven actieve verzekeringsmaatschappijen van over de hele wereld.

Ze waren daarnaast ook de eerste fabrikant in de zonnepanelen industrie die het kwaliteitskeurmerk voor de automotive industrie ISO:TS16949 behaalde. Canadian Solar heeft bovendien als enige zonnepaneel fabrikant een zeer geavanceerd en compleet eigen testlaboratorium dat ISO 17025 gekwalificeerd is en daarmee volledig in overeenstemming werkt met IEC, TÜV en UL test standaards.

Home » Canadian Solar

Enig resultaat

Show sidebar
Toon Alles
canadian-solar
Sluiten.

Canadian Solar CS3L-365MS 365Wp

137,79 incl. BTW
Canadian Solar is een van de oudste en grootste zonnepaneelproducenten ter wereld. Zij hebben in de loop der jaren bewezen hoge kwaliteitspanelen aan te bieden voor scherpe prijzen. Het is de doelstelling van het bedrijf om schone, duurzame en betaalbare zonneenergie wereldwijd aan te bieden. Eigenschappen

Het paneel heeft een Wattpiekvermogen van 365Wp

De fabrikant biedt een lange productgarantie van 12 jaar