Luxor zonnepanelen staat bekend om innovatieve producten, hoge kwaliteit en lange garantieperioden i.c.m. een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Het moederbedrijf is in Duitsland gevestigd waardoor de garantie onder de Duits/Europese garantienormen vallen.

Luxor Solar GmbH is een in Stuttgart gevestigde Duitse onderneming in de zonnepanelen industrie. Het bedrijf ontwikkelt en produceert zonnepanelen boven de door de industrie vastgestelde richtlijnen. Die strenge kwaliteitscontroles beginnen al in de productie.
Luxor kwaliteit betekend dat alle modules die de fabriek verlaten 100% goedgekeurd zijn op microscheuren , voor en na laminering door middel van een elektroluminescentie procedure. Door hoogwaardige flitsers met parameters gecontroleerd door Luxor voor nauwkeurige meetresultaten . Dit resulteert in een kwaliteit, die terugkomt in de uitgebreide garantie .

Zoekt u een product van Luxor zonnepanelen die u niet kunt vinden op onze website? Of heeft u behoefte aan een ander Wattpiek vermogen (Wp)? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn Blij Met Zonnepanelen, BlijMetZonnepanelen.nl

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.