Suntech Power is één van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 2001, en heeft haar hoofdkantoor in China. Suntech Power heeft echter filialen in alle grote markten ter wereld. Ze leveren zonnepanelen aan particulieren en bedrijven in meer dan 80 landen.

In het assortiment van Suntech Power vinden we zonnepanelen terug op basis van zowel full black, monokristallijne als polykristallijne zonnecellen. Zonnepanelen van Suntech zijn gericht op zowel de particuliere als de industriële markt. Met rendementen die kunnen oplopen tot bijna 18% behoren de zonnepanelen van Suntech tot één van de meest efficiënte op de markt.

Onze Suntech zonnepanelen hebben Maxim-integrated producten. Deze Maxim technologie zorgt voor een optimale productie bij een paneel, zonder dat een losse optimizer geinstalleerd hoeft te worden. In schaduwrijke gebieden is dit een ideale oplossing! Dit scheelt aanzienlijk in kosten ten opzichte van bijvoorbeeld een SolarEdge omvormer en optimizers! Dus perfect voor als u schaduw heeft. Op deze manier is het een stuk goedkoper voor u.

Staan uw Suntech power zonnepanelen niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn Blij Met Zonnepanelen, BlijMetZonnepanelen.nl

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.